A projekt címe: Üzleti folyamatok digitalizálása a TOLNA-ŐR Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 10 384 080 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%
A projekt tartalmának bemutatása: Vállalkozásunknak korábban nem volt lehetősége egy komplett integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. Az új rendszerrel a céges folyamatok sokkal átláthatóbbak lesznek, a modulok kommunikációjával az adminisztrációs feladatok könnyebbé és hatékonyabbá válnak.

A felhőalapú online üzleti szolgáltatások közül a CRM, a Munkaügy (HR), a Táv-és csoportmunka, Kontrolling, illetve a Szolgáltatásmenedzsment modulokra került választásunk, mivel ezek a modulok támogatják a legjobban a cégen belüli hatékony információáramlást, a partnerekkel való kapcsolattartást, és a hibakezelések optimalizálását. A helyben telepített modulok közül az Iratkezelés, a Logisztika és Tudásmenedzsment területeket szeretnénk bevezetni vállalatunknál. Ezek a területek segítik szolgáltatásaink gördülékenyebb kivitelezését, központosítják, és egyben felgyorsítják az adminisztratív feladatokat ellátását. Illetve a kiegészítő mobil ERP-t alkalmaznánk a helyben telepített saját szoftverek közül, amely megkönnyítené a távmunkát cégünk életében.

Hardver és hálózati eszköz állományunk biztosított a bevezetni kívánt vállalatirányítási rendszer működéséhez. Az igénybe vett szolgáltatások esetében pedig csupán a rendszerekhez kapcsolódó adatmigráció, annak testreszabása, illetve a rendszereknek működéséhez kapcsolódó oktatási szolgáltatást vettük igénybe, illetve a kötelező nyilvánosság biztosítását.

A projekt befejezési dátuma: 2020.05.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00519

>>> Töltse le [PDF] formátumba! <<<