Objektum védelem - Tolna-Őr Vagyonvédelmi Kft.
KAPCSOLATFELVÉTEL

Élőerős személy- és vagyon védelem

Teljes körű védelem kialakításának lehetősége a Tolna-Őr Kft segítségével.

Felmérések alapján a magyar lakosság vagyonának több mint 2/3 részét ingatlanjában illetve a benne található ingóságokban tartja. Ugyanakkor a vagyontárgyak, ingatlanok védelmének mértéke a fenti adatot meg sem közelíti. A Tolnaőr Kft. segítségével optimalizálhatja értékei védelmét. Aminek köszönhetően a betörés kockázata csökkenthető, valamint az okozott kár mértéke is mérsékelhető.

A Vagyonvédelmi Piramis:

Mechanikai védelemnek nevezünk minden olyan tárgyat, akadályt, megoldást ami fizikai úton akadályozza a behatolást. A mechanikai védelem részei az a biztonsági ajtók, rácsok, kerítések, széfek, épületszerkezetek. Feladatuk csökkenteni az a betörések kockázatát, akadályozni, távol tartani az illetéktelen személyeket a reagáló erők –kivonuló szolgálat- kiérkezéséig.
Az elektronikai jelzőrendszer

Az elektronikai jelzőrendszer gyűjtőfogalmába az alábbi rendszerek tartoznak:
– Behatolásjelző
– Tűzjelző
– Őrjárat ellenőrző
– Beléptető
– Áruvédelmi

Lakossági ügyfeleink túlnyomórészt a behatolás jelző vagy videó megfigyelő rendszereket használnak értékeik védelmére.

A köznyelvben riasztóként ismert jelzőrendszerek mára jóval sokrétűbbek és szerteágazóbbak lettek, amellyel nem csak vagyonvédelmi feladatokat, hanem épületautomatizálási és kényelmi funkciók ellátására is alkalmasak. Legfőbb feladatuk behatolási kísérlet minél korábbi felismerése és annak késlekedés nélküli jelzése.

Milyen részei vannak a riasztónak?

A riasztórendszer érzékelőkből, jelzésadókból, kezelőegységből, valamint az ezek jelzéseit fogadó, feldolgozó riasztó központból áll.
Miért válasszam a Tolnaőr Kft.-t?

A barkácsboltokban kapható pár ezer forintos riasztók már nyújthatnak némi védelmet és téves biztonságérzetet. Általában kijelenthető, hogy kialakításuk-szabotálhatóságuk miatt valós védelem nyújtására alkalmatlanok.Cégünk teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatást nyújt, melynek része a védendő lakás, épület felmérése. Megrendelő igényeinek legjobban megfelelő riasztórendszer megtervezése és szakszerű kivitelezése. Elkészült rendszer működésének próbája után a kezelők betanítása. Igény esetén a berendezés időszakos ellenőrzése, karbantartása. Több éves tapasztalatunk alapján a kijelenthető, hogy a nem jól megválasztott, kiépített vagyonvédelmi rendszer nem alkalmas a Megrendelő igényeinek kielégítésére, biztonságának biztosítására.

Nincs még Riasztóm, de szeretnék, mit kell tennem?

Nincs más dolga, mint hogy az elérhetőségeink egyikén (Email: Telefon, vagy személyesen)felvegye a kapcsolatot Társaságunkkal. Tapasztalt kollégáink segítségével rövid helyszíni egyeztetéssel meghatározzuk a védelmi igényt, valamint a lehetséges megoldásokat. Ezt követően kézhez kapja árajánlatunkat, ami azon eszközöket foglalja magában, amik szükségesek a meghatározott védelem eléréséhez. Az árajánlatban meghatározott (közösen egyeztetett) időpontban munkatársaink kiérkeznek az Ön ingatlanához, hogy elvégezzék a riasztórendszer telepítését, üzembe helyezését.