A zárt láncú televíziós rendszer szolgáltatásai csak a felhasználók zárt, a hálózat kiépítésével előre meghatározott köre számára hozzáférhetők. A zárt láncú televíziós rendszer az elektronikai jelzőrendszerek rendjébe sorolható, azzal az eltéréssel, hogy lényegét tekintve nem jelző, hanem megfigyelő rendszer, ahol az érzékelő maga a megfigyelő személy, aki mérlegel és intézkedik szükség esetén. A CCTV rendszerek technikai fejlődése elképesztő ütemben zajlik, melynek köszönhetően a lehetőségek tárházát nyitja meg a felhasználók előtt, egyre elérhetőbb áron. A Tolna-őr Kft. pedig a legmodernebb megoldásokat tudja szállítani, úgy a vállalati, mind a magánszféra megrendelőinek.

Magán ügyfeleink részére:

Az épület funkcióját, és kialakítását, valamint az ön elképzeléseit figyelem előtt tartva segítünk kiválasztani, majd kivitelezni a megfelelő paraméterekkel rendelkező kamerarendszert, amivel szükség esetén mindig értékelhető felvételekhez juthat.

Társasházak részére:

Több társasházi kamerarendszerünk is működik Fejér megyében, melyekkel sikerül a társasházi rongálásokat, bűncselekményeket visszaszorítani, felderíthetőbbé tenni a rendőrség számára. Lehetőség nyílik továbbá a takarítást, karbantartásokat, valamint a társasház aktuális házirendjének betartását ellenőrizni. Társasházi rendszereink természetesen harmonizálnak a hatályos adatvédelmi szabályozásokkal.

Vállalati ügyfeleink részére:

Vállalati partnereink számára a videó megfigyelés széles repertoárját tudjuk biztosítani, mind vagyonvédelmi vonalon, mind technológiatámogatás (hő kamerák, nagy felbontású kamerák) terén.

Távoli megfigyelés:

A Tolnaőr Kft. lehetőséget biztosít önnek, hogy Okos telefonján, számítógépén, bárhol hozzáférhessen otthoni/vállalati kamerarendszeréhez. Így bármikor betekintést nyerhet otthonába, függetlenül attól, hol tartózkodik. Ezt az opciót összekötheti a már meglévő távfelügyeleti szerződésével is, így 24 órás diszpécser központunkban riasztás esetén azonnal ellenőrizni tudjuk a kamera felvételeket, ezzel is elősegítve otthona biztonságát! Igény esetén diszpécser szolgálatunkon lehetőséget biztosítunk megfigyelő rendszer képeinek folyamatos megjelenítésére, felügyeletére.

A szolgáltatáshoz internetkapcsolat szükséges.