Kivonuló szolgálat
KAPCSOLATFELVÉTEL

A behatolás jelző rendszerek feladata a betörés, vagy annak kísérletének minél korábbi észlelése és jelzése. Rendszer működése önmagában semmiféle fizikai gátat nem képez, amivel lassítaná a betörő dolgát. A jelzés többféle lehet. A legismertebb ezek közül a sziréna, ami a környék figyelmét igyekszik felhívni a rendszer működésbe lépéséről. Ezen kívül léteznek még az átjelzések, amikor a rendszer rendelkezik egy kommunikátorral, ami vagy a tulajdonoshoz vagy egy távfelügyeleti állomásra értesíti a riasztásról. A kivonuló szolgálat feladata az ilyen jelzésekre történő reagálás.

Hogy működik?

Riasztó rendszer jelzése esetén:
A riasztó rendszer jelzésével egy időben a távfelügyeleti állomáson is megjelenik a riasztás. A diszpécser értesíti a kivonuló szolgálatot, aki a szerződésben vállalt vonulási idő belül a helyszínre érkezik, és meghatározott eljárás szerint ellenőrzi az objektumot.

Tulajdonosi riasztás esetén:

Az behatolás jelző rendszer tulajdonosának lehetősége van rá, hogy saját maga hívja a kivonuló szolgálatot (Pánik Jelzés) ilyen esetekben a diszpécser értesíti a helyszínre leggyorsabban eljutó járőröket, akik haladéktalanul a riasztás helyszínére vonulnak.

Időközi ellenőrzés:

Időközi ellenőrzések keretén belül lehetősége van a tulajdonosnak, hogy meghatározott időpontokban a járőr ellenőrizve a kívánt épületet. Járőreink az időpontokat életlenszerűen választják ezzel is nehezítve a betörők dolgát.

Miért szükséges?

A bekövetkezett kár mindig arányos a betörő által a helyszínen töltött idővel. Ha ön elég időt biztosít a betörőnek arra, hogy módszeresen átkutassa a házát, akkor a betörő minden értéket meg fog találni, és el fog vinni. A megfelelően az épületre szabott riasztó rendszer már a behatolás első pillanatában jelez (sziréna, átjelzés), erre a jelzésre szakszerű válaszreakciónak kell érkeznie, hogy a bekövetkezett kárt minimalizálják. A telefonra történő átjelzés esetén előfordulhat, hogy későn veszi észre az értesítést, vagy fizikailag túl messze van ahhoz, hogy érdemben reagálni tudjon rá (pl nyaral). A riasztórendszer önmagában nem képes biztosítani az épület megfelelő védelmét, amivel téves biztonságérzetet nyújt a megrendelőnek.

Miért válasszam a Tolna-őr Kft. kivonuló szolgálatát?

Csapatunk tagjai több éves gyakorlattal és helyismerettel rendelkeznek, ami egyedülállóvá teszi őket a működési területünkön. Tolna-Őr Kft. nagy hangsúlyt fektet, hogy a kivonuló szolgálat tagjai fizikailag és szakmailag is felkészültek, naprakészek legyenek. Felszerelésük, és egyéni védőeszközeik több év tapasztalata alapján kerültek kiválasztásra, így biztosítva a hatékony és biztonságos munkavégzést. Tudás-Technika-Támogatás hármasa és több mint 700 ügyfél elégedettsége garanciát nyújt, hogy a Tolna-Őr Kft. a térség leghatékonyabb és legjobban működő kivonuló szolgálatával rendelkezik.

Már van riasztóm, hogyan rendelhetem meg?

Ha már rendelkezik riasztó rendszerrel, de még nem rendelkezik kivonuló szolgálattal nincs más dolga mint, hogy felvegye kapcsolatot Társaságunkkal. Rendszer helyszíni felmérése alapján ajánlatot teszünk a Kivonuló szolgáltatásra és felhívjuk figyelmét a rendszerrel kapcsolatos esetleges hiányosságaira.